Gendai Reiki Healing

Gendai Reiki healing i Allerød

Grundlæggeren Mikao Usui var født i landsbyen Taniai, Yamagata-gun,
Gifu distriktet (nu: Miyama-cho, Gifu) d. 15. august 1865.

Han studerede i udlandet (Europa og U.S.A.). Han studerede historie, medicin, religion, psykologi og shinsen jutsu. I marts 1922 opholdt han sig fastende på det hellige bjerg Kurama idet han søgte oplysning. En kraftig universel Reiki gik gennem hans hoved og han blev vækket med en vished, at universet var indeni ham. På samme tid opnåede han Reiki’s healingskraft og kaldte det Reiki Ryoho.

Idet han ønskede at videregive denne healingsevne til så mange menne.sker, som muligt, grundlagde han ”Usui Reiki Ryoho Gakkai” i Aoyama, Tokyo, i april 1922.

Der udøvede han Reiki healing og underviste offentligt i Reiki. Han hjalp mange ofre under det store jordskælv i Kanto området, der blev ramt i september 1923. Han flyttede til et nyt og større sted i Makano i februar 1925.

Han fik et godt omdømme og blev ofte inviteret rundt i hele landet. Han døde pludselig på en kro i Fukuyama efter at have rejst til Kure, Hiroshima og Saga. Det var d. 9. marts 1926.

Han blev 62 år. Usui Sensei havde da undervist mere end 2000 personer i Reiki og han og hans elever hjalp mange mennesker – flere end en million, siges det.

Der er stadig en del uvist omkring Usui’s historie og Reiki’s historie. Grunden hertil er at Usui Sensei overhovedet ikke var kendt i offentligheden, før han oprettede Reiki Ryoho og at der kun gik 4 år, fra Usui startede Reiki Ryoho, til han døde.

Der opstod en masse fejlagtige fortællinger på Reiki Ryoho’s rejse til U.S.A. og videre ud i verden.

For eksempel: ”Mikao Usui var en kristen præst”, eller ”Efter Usui’s død, videreførte Hayashi Reiki Ryoho Og Takata videreførte det efter Hayashi”. Disse historier var meget gode for at få Reiki udbredt i de vestlige lande, men de bør og skal rettes, når sandheden nu kommer for dagen.

(Kilde: Uddrag af teksten på mindestenen for Usui i Saihoji templet, Tokyo ifølge tekst i Hiroshi Doi’s manualer, oversat af Ulla Bendt Nøhr)

Gendai Reiki Healing

Hvad er Reiki?

Reiki Ho (metode) er en healingform, hvor udøveren via håndspålæggelse benytter sig af den universelle energi,
til gavn for både modtageren og udøveren.

Reiki Ho er den oprindelige japanske Reiki, der blev grundlagt af Mikao Usui Sensei i 1922 som Usui Reiki Ryoho, som ”en måde at skabe et sundt sind og en sund krop baseret på universel Reiki”.

Gendai Reiki Ho (= metode) er tilpasset nutiden af Hiroshi Doi Sensei, forfatter til bogen ”Reiki – en vej til selvudvikling og healing” Mikao Usui Sensei sagde, ”Alt, som eksisterer i universet, indeholder Reiki”, og gav navnet Reiki til ”Den universelle energi, som er essensen i al eksistens”.

Det er også ”vibrationen af kærlighed” såvel som ”rent lys”, som udspringer af ”den højeste dimension”.

Universel energi findes i alt levende og er livsenergien i menneskets krop.

Dette giver os en naturlig evne til at heale og kraften til at leve vore liv med styrke. Livsenergien benævnes med en række forskellige navne, såsom aura, qi, vitalitet, reiki, reishi, livsmagnetisme, prana og så videre.

Som mennesker ses vi som det ypperste af al skabelse; vi indeholder mere Reiki end andre skabninger og udstråler kraftfuldt vore auraer.

Reikis formål?

Healing og renselse på det kropslige plan
 • Effektivt mod traumer, stivhed, træthed og stress
 • For at blive forfrisket
Healing og renselse på det spirituelle og ubevidste plan
 • For at slippe rastløshed, nedtone vrede, heale sorg og befri blokerede følelser
 • For at blive forfrisket
 • For at bringe fred og harmoni til pe.rsonlige relationer såsom møder, forhandlinger og interviews samt til steder, omgivelser og omstændigheder
 • For at lære at tilgive dig selv og andre
 • For at slippe bindinger
Healing og renselse på afstand og af fortid og fremtid
 • For at opnå vejledning fra universet med henblik på at forbedre din personlighed og for at vende tilbage til at være den person, du egentlig er
 • For at ændre dårlige vaner, adfærd og tankemønstre
 • At fjerne karma og traumer
 • At sende lys og velsignelse ind i fremtiden til vigtige begivenheder, eksamen, præsentationer, familieture og så videre.
 • Udpluk fra bogen ”Reiki – en vej til selvudvikling og healing”, af Hiroshi Doi Sensei
Sådan får du Gendai Reiki healing i Allerød
Klinik Wellness ligger på Torvestrædet 6, 2.sal, i centrum af Allerød.

Du kan finde telefonnummer og email på kontakt siden, eller du kan benytte Online Booking siden og bestille din næste tid til Gendai Reiki healing i Allerød.

Book En Tid Her