Grøn

Rød

Følelsesmæssig balance – afslappethed – selvsikkerhed

Farvens tema:

Håb og troskab – Kærlighed til familie og nærmiljø

I balance:

er omsorgsfuld, kærlig og varm. De er familiemennesker – traditionsbundne og hos dem er der både hus- og hjerterum. De har ægte medfølelse og lytter og trøster gerne og længe.

I ubalance:

kan være beregnende, udspekulerede, misundelige, jaloux og sladderagtige. De under ikke andre storhed og skjuler deres beundring bag ondsindet snak og intriger.

Udseende:

Grønne har en varm og tryg udstråling, de har en tendens til kropsligt at være lidt runde og bløde. Kvindernes tøjstil er altid meget feminin, ofte lidt romantisk. Mændene holder af blødt bomuldstøj, ofte i natur- og grønne farver.

Job:

Folkeskolelærer, sygeplejersker, hjemmegående mødre, dagplejemødre, dyrlæger, pædagoger, gartnere, blomsterhandlere, bankassistenter, sekretær, healer

Fritid:

Sociale sportsgrene med holdspil. Bruger ofte aftensskolernes tilbud af kurser, som madlavning, blomsterbinding, akvarelmaling, gymnastik, mor/barn gymnastik osv.

Kærlighed:

Grønne er 100% reelle og trofaste. De er uendelig romantiske og familien betyder mere for dem end noget andet. En god middag med levende lys og god mad og vin er det bedste forspil for en grøn person. Grønne er varme og kærlige mennesker, der har stort behov for ømhed og omsorg, de holder ikke af avanceret sex.

Kendetegn:

Grønne mennesker husker alle mærkedage, og bliver utrolig skuffede hvis man glemmer deres. De vil altid forsøge at mægle fred og har en endeligt behov for at tale om problemerne. Fred og harmoni er meget vigtigt for deres sjælefred. Grønne er ofte uklare og tøvende i deres budskaber, for de vil så nødig fornærme nogen eller såre nogen. Af samme grund er de medlemmer af flinkeskolen. Den grønne personlighed kan dyrke martyr- og offerrollen, der er ingen som en grøn, der kan give dig skyldfølelser. Den grønne økonomi er stabil, man vil aldrig sætte sin families sikkerhed over styr. Man indretter sig efter det rådighedsbeløb der er, og selvom pengene er små, føler den grønne sjældent at der mangler noget.

Styrk den grønne energi ved at gå lange ture i naturen, plej din familie og nære venner. Køb grønne planter og pas dem omhyggeligt. Få et roligt kæledyr. Indret dit hjem på en hyggelig eller romantisk måde.

For at dæmpe den grønne energi med gul og blå farve. De mentale farver vil give den emotionelle grønne lidt større overblik og mere gennemslagskraft. Sørg for at møde nye mennesker og få nye impulser, sid ikke lårene af din familie.