Orange

Rød

Spontanitet – munterhed – livskraft – kreativ – selvudfoldelse

Farvens tema:

Evnen til at nyde livet – Evnen til at føle sig fri og uafhængig – Evnen til at leve i nuet – Vitalitet

I balance:

Er karismatisk, social, udadvendt og engageret. Personen udstråler livsglæde og en positiv barnlighed og spontanitet.

I ubalance:

Er selvcentreret, egoistisk ud over alle grænser og barnligt selvoptaget. Personen taler og taler, uden at der er handling bag ordene.

Udseende:

Meget gestikulerende og meget kropssprog, hele kroppen er i bevægelse når de taler. Orange personer er meget sanselige, og har altid glimt i øjet.

Job:

Den orange fortrækker job hvor de kan få stimuleret sanserne, f.eks. kok, healer, massør, musiker, skuespiller og politikere. Desuden passer job som turistguide, rejsebureaumedarbejder, receptionist, tjener, bartender og socialarbejder godt til den orange. De keder sig hurtigt, så hvis der er 25 års jubilæum på din arbejdsplads, er det bestemt ikke en orange person.

Fritid:

Alt der er udfordrende og grænseoverskridende som faldskærmsudspring, dykning, surfing, flyvning osv. Desuden elsker de forførende danse som flamingo, tango, salsa og mavedans. Orange mennesker har brug for at mærke suset, så de mærker at de lever.

Kærlighed:

Orange personer lever i nuet, så det er svært for dem at binde sig og tage ansvar i et forhold. De er forførende og spændende at være sammen med, men du kan ikke forvente noget at dem. Orange er hede elskere, seksualitet er en meget vigtig del af deres liv. De er meget emotionelle, så bliv ikke overrasket hvis der kommer luft under porcelænet.

Kendetegn:

Orange personer er meget udadvendte og livsglade, de udstråler en barnlighed og en spontanitet, der tiltrækker andre mennesker. De elsker at flirte og føre sig frem. De kan være svære at blive kloge på, da deres humør svinger fra den ene yderlighed til den anden, de er meget følsomme. Orange mennesker lever kun i nuet, så planlægning, aftaler og langsigtede mål er en by i Rusland. De orange mangler ordenssans, struktur og fokusering. Pengesans ejer de ikke.

Styrk den orange energi ved at give dig hen til nydelse. Vær til stede i nuet. Brug lækre sanselige stoffer og tøj med farver. Smør dig ind i velduftende kropsolier. Brug levende lys.

For at dæmpe den orange energi brug Indigo farve, der giver dig ro, dybde og centrering. Prøv at fokuser din energi og lad være med at slippe en ide, hvis den viser sig at give lidt arbejde. Accepter at ikke alt kan være lige interessant hele tiden. Ansvar er en del af livet.