Indigo

Rød

Følelsesmæssig intelligens – idealistisk – intuition

Farvens tema:

Evne til at have og formidle følelsesmæssig intelligens – Evne til at lære af erfaringer og til at søge dybt i sig selv

I balance:

er idealistisk, fordomsfri og åbne for nye ting. Det er meget dybe mennesker med en stærk intuition. De engagerer sig gerne i foreninger som f.eks. Greenpeace. Økologi er en selvfølge.

I ubalance:

er udflippede, deres mål er urealistiske, og de lever totalt i deres egen verden. De magter ikke at forholde sig til realiteterne. Den manglende deltagelse i livet udtrykkes nogen gange gennem et misbrug af euforiserende stoffer.

Udseende:

Indigo personer ser meget afslappet ud, de interesserer sig ikke for den gængse mode, men fortrækker tøj i etnisk stil eller lidt flowerpower agtigt. Farverne gerne i mørk lilla og bordeaux og ofte velourstoffer. Blikket er åbent og søgende.

Job:

Alle former for socialt arbejde, arbejde med børn og dyr, designer, forfatter, komponist, musiker, parapsykologi, healere, clairvoyant rådgiver, i nødhjælpsorganisationer, foreninger som Greenpeace og WWF med en idealistisk sag. Det er vigtigt for den Indigo at føle at jobbet gør en forskel, at man gør nytte. Den Indigo arbejder ikke for penge, men for at tjene et større formål.

Fritid:

Yoga, selvudviklingskurser, medlem af velgørende organisationer og foreninger, besøgsven. De er ikke særlig sportslig interesseret.

Kærlighed:

Indigo er meget kærlige og ærlige, åbne og selvopofrende. De tænker på andre før dem selv. Indigo kræver meget af deres partner, man skal kunne tale om alt, og være sammen om alt. Som partner skal man kunne acceptere den indigo’s meget anderledes måde at tænke på. Indigo er meget erotiske, men seksualiteten skal være ”kosmisk”, på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde. Tantrisk sex er typisk for den Indigo.

Kendetegn:

Det Indigo mennesker er meget idealistiske, de vil altid forsvare de svage i samfundet. Indigo er fordomsfri og åbne for nye tanker. De nærer en global kærlighed til verden, menneskene og dyrene i den og til naturen. Det er meget dybe mennesker, der tænker meget over hvorfor tingene er som de er, og hvad der kunne gøres bedre, de har en stærk intuition og kreativitet. Indigo kan på den anden side også være meget urealistiske og leve i deres egen verden, fjernt fra realiteterne. Ofte magter de ikke at tage ansvar og handle, for at ændre den verden de ikke forstår, de nøjes med at fantaserer om hvor fantastisk det ville være. For de indigo personer er der en mening med alting, og de stræber efter at leve i overensstemmelse med de universelle lovmæssigheder. New-Age tankegangen er en selvfølge.

Styrk den Indigo energi ved at klæde og indrette dig med blå-lilla nuancer, gerne bløde tunge velour stoffer.
Lyt til sensuel eksotisk musik. Meld dig ind i en velgørende organisation. Gør noget for den globale bevidsthed. Mediter dagligt. Sæt dig ind i spirituelle emner. Find din personlige tro.

Dæmpe den Indigo energi ved at bruge orange, den orange farve kan hjælpe den Indigo til at blive mere udadrettet og vital. Orange bringer den Indigo tilstede i nuet, i stedet for at svæve rundt i rummet.
Vær mere konkret, føl mindre og handl mere. Vær fysisk aktiv. Gør noget kun for dig selv.