Kursus

Kursusbeskrivelse

Vores kurser er opdelt i fire forskellige metoder

Icon
Reiki 1 Shoden (iflg. Gendai Reiki metoden)

Åbning af Reiki kanalen. Grundlæggende metoder til healing af dig selv og dine nærmeste. Indeholder også kraftfulde metoder til egen renselse og spirituel vækst. Du lærer 12 standardhåndpositioner. Resumé af Reiki´s historie.

Forudsætning: Ingen

Icon
Reiki 2 Okuden (iflg. Gendai Reiki metoden)

Avanceret metoder til healing af dig selv og andre. Et højere niveau med sigte på mere dybtgående healing ved brug af 3 symboler: at lære at øge færdighedsniveauet og at udføre fjernhealing. Yderligere metoder til egen renselse og spirituel vækst.

Forudsætning: Reiki 1 (Shoden)

Icon
Reiki 3 Shinpiden (iflg. Gendai Reiki metoden)

Metoder til at opnå højere bevidsthedsniveau. På dette niveau forbinder du dig til en højere bevidsthed, så du i endnu højere grad vejledes af din egen indre sandhed.

Du indvies her til mestersymbolet og oplever her at blive lyset snarere end at være en kanal for det. Der fokuseres specifikt på din spirituelle vækst.

Forudsætning: Reiki 2 (Okuden)

Icon
Reiki 4 Gokuikaiden (iflg. Gendai Reiki metoden)

At blive Reiki underviser. For de der har interesse i at formidle Reiki systemet.
At lære undervisningsmetoder og indvielsesprocesserne.

At leve livet som en Reiki Mester. En dyb forståelse af Reiki læren, Reiki energiens sande natur og energiarbejde i det hele taget, fremmes ud fra en inddragelse af andre tekster og øvelser.

Forudsætning: Reiki 3 (Behandlings- og undervisningserfaring)

Priser

Reiki 1 Kr. 2.000,-
Reiki 2 Kr. 2.000,-
Reiki 3 Kr. 4.000,-
Reiki 4 Kr. 6.000,-

Repetition

Reiki 1 Kr. 500,-
Reiki 2 Kr. 500.-
Efter Reiki 3 er der fri repetition

Der er planlagt følgende kursusdatoer:

Der er pt. ikke fastlagt nogen kursusdatoer, men send mig gerne en mail, hvis du er interesseret i at komme på et kursus.

Priserne for kurserne er pr. d. 1. januar 2011 og fastsat i samarbejde med Skolen for Gendai Reiki Healing. 50% af kursus beløbet betales ved tilmelding, restbeløbet betales ved kursusstart.

Alle kurser finder sted i klinikkens lokaler på Torvestrædet 6, 2.sal, 3450 Allerød

Til ethvert kursus bedes du tage afslappet tøj på. Der vil blive serveret en let frokost. Kaffe, te og lidt sødt vil løbende blive serveret.
Du kan finde telefonnummer og email på kontakt siden, eller du kan benytte Online Booking siden og bestille din næste tid til Gendai Reiki healing i Allerød.

Book En Tid Her