Farver & Æteriske Olier

Brug Æteriske olier i badet, i stedet for kunstige farver og dufte. Alle 100% rene æteriske olier har en både fysisk som psykisk virkning.
Virkningen af disse olier i badet er fantastisk. Olien trænger ind i huden og bidrager til dit velvære og din sundhed.

Fordampningen gør at du inhalerer duften og igennem slimhinderne, får dens medicinske hjælp.
Olierne kan også bruges i brusebadet.

Icon
Rød – Ylang ylang

Ylang ylang er et beroligende middel og afhjælper depression, ængstelse, spændinger, rastløshed og stress relateret søvnløshed. Brug med måde – lave doser er sensuelt stimulerende, høje doser falder man i søvn af.

Icon
Violet – Patchouli

På grund af sin antiseptiske og blødgørende evne er Patchouli et værdsat hudmiddel. Den er celle regenererende og god til aldrende hud. Patchoulioliens fyldige og moskusagtige aroma, gør den til et afslappende elskovsmiddel. Den kan hjælpe mod impotens, frigiditet og seksuel angst. Brug 3-4 dr. i badet.

Icon
Orange – Appelsin

Livslyst og energigivende, optimistisk, afbalancerende. Styrker harachakra og giver dig glæde, spontanitet, sanselighed og selvtillid. Brug max. 20 dr. i badet.

Icon
Indigo – Lavendel

Lavendel er den mest alsidige, højest skattede og mest anvendte af alle de terapeutiske æteriske olier. Lavendel er beroligende, dulmende, antidepressiv, og følelsesmæssigt afbalancerende. Brug max 20 dr. i badet.

Icon
Gul – Rosmarin

Livslyst og energigivende, optimistisk, afbalancerende. Styrker harachakra og giver dig glæde, spontanitet, sanselighed og selvtillid. Brug max. 20 dr. i badet.

Icon
Rosa – Rose

En yppig helbreder, den stimulerer og renser hele systemet. Den har en nærende effekt, der gør den anvendelig i behandlingen af næsten alle længerevarende lidelser. Rose er også god mod hovedpine, ørepine, øjenbetændelse, hoste og høfeber. Til sorg, tab og følelsesmæssige sår er Rosen den absolut bedste. Brug 2-3 dr. i badet.

Icon
Grøn – Fyrrenåle

Fyrrenåle som inhalationsmiddel er vidunderligt mod forkølelse, slimhinde betændelser, høfeber og ondt i halsen. Brug max. 20 dr. i badet.

Icon
Turkis – Spearmint

Spearmint virker opfriskende og stimulerende og styrker og dulmer fordøjelsessystemet. Dens friske og skarpe duft stimulerer og vækker både nerver og hjerne, og forbedrer koncentrations- og indlæringsevnen. Brug 3-4 dr. i badet.

Icon
Blå – Geranium

Afbalancerende effekt på hormonsystemet og anvendes mod PMS og problemer i overgangsalderen. Olien hjælper os til at forbinde os til vort følelsesliv, til at opnå en større evne til nærhed, hvor det at modtage og opleve, er lige så vigtigt som det at give og udtrykke.